3d design København vil være et uundværligt redskab til alle opfindere

Jeg har en enormt lyst til at dele mine op- og nedture med Jer, fantastiske followers!! Præcis ligesom mange andre mænd og kvinder, blev jeg ulykkeligvis ramt af ”Budget Cuts” på mit arbejde. Stedet havde ej fået nået det, de havde forventet, & som en utilsigtet følge var de nødt til at afskedige folk… Én af dem blev beklageligvis mig. Mit humør gik i tu. Jeg var bare så lykkelig for at have lige nøjagtig dét job. Jeg arbejdede med lønadministration & lønservice på lønservicekontoret… Jeg har i utallige år været beskæftiget indenfor lønadministration og lønservice i flere forskellige private virksomheder, men lige akkurat mit sidste job kunne give mig noget udefinerbart, som var komplet skønherligt!! Så det var med en kodyl sorg, at jeg blev nødt til at indse, at mit yndlingsarbejdsted ej kunne have mig ansat. Jeg kunne virkelig godt lide at møde om morgenen det sted, ik mindst p.g.a. de fortrinlige medansatte… Vi var en bitte trofast arbejdsgruppe på det kontor, hvor jeg havde min plads, & dét var helt overdrevent fortrinligt. Jeg er nemlig virkelig meget bedre til knap så store grupper af mennesker!!

Den sværeste tid er snart ved at være et kapitel, jeg er kommet forbi. Men jeg ville ikke tale sandt, såfremt jeg fortalte, at denne fyring ikke rystede mig. For det gjorde dén ret så meget, og jeg reagerede bestemt mere voldsomt end de fleste… Men som tiden er gået er min depression blevet helt enormt meget mindre, & jeg føler mig lige om lidt parat til at kunne finde mig et nyt arbejde… Jeg vil rigtig gerne arbejde indenfor det samme arbejdsfelt, med enten lønadministration eller lønservice! Men dermed ikke sagt, at jeg ik er villig til at finde et job, hvor jeg ej skal jobbe med mine to yndlingsfelter lønadministration eller lønservice!! For mere end noget andet her i livet, vil jeg jo egentlig bare ovenud gerne finde frem til et job!! Jeg håber bare på at komme tilbage på det attraktive arbejdsmarked. & nu er jeg bare så parat til det, så det er min ”Master Plan”, og jeg håber den vil lykkes…