Adskillige har tinnitus – ka’ et høreapparat gøre en forskel?

På bloggen i dag vil jeg beskæftige mig med den kroniske lidelse, som jeg har døjet med i nogle få år… Jeg har fået familielægens ord på, at jeg gennem årene har udviklet en stor grad af tinnitus. Jeg har i lang tid været slemt plaget af susen for ørerne. Stille og roligt ændrede det sig til at være en en vedvarende hyletone i stedet for… & der blev jeg egentlig bare meget bange. For jeg havde hørt nogen sande anekdoter om, hvor meget nogle mennesker m tinnitus må lide konstant… Jeg havde hørt, at syge personer m. tinnitus til at begynde med nærmest bliver vanvittige af smerter!!! & jeg kan kun sætte mig ind i denne truende følelse! Til at begynde med var jeg ligeledes virkelig tæt på at blive syg i hovedet… Men jeg må dog pointere, at mit hoved stille og roligt blev ekstremt meget bedre… I dag ka jeg ha’ et ret så normalt liv til trods for min tinnitus sygdom…! Jeg kunne forestille mig, at det egentlig skyldes, at, man tillærer at abstrahere fra sin tinnitus. Dét betyder jo ik, at jeg ik bemærker min tinnitus, men det har den betydning, at jeg i perioder er i stand til at glemme min tinnitus.

Jeg har fået anbefalet af min onkel, at et høreapparat i nogle tilfælde kan afhjælpe kvinder og mænd m tinnitus!! Naturligvis blev det fuldstændig pointeret, at det overhovedet ikke er samtlige patienter der lider af tinnitus, der oplevet glæde ved et høreapparat… Men i mange tilfælde kan et special-designet høreapparat forbedrer de forsk. gener, som tinnitus forårsager…! Jeg har af den grund bestemt at afprøve et af de her unikke høreapparater på egen krop… Jeg har af den grund besøgt en specialbutik, der er eksperter i høreapparater, udviklet til kvinder og mænd m tinnitus. Jeg er meget spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig kan hjælpe mig…! Jeg har for adskillige år siden opsøgt behandlere udenfor sundhedssystemet for at få vished om, om de ku hjælpe mig, men uheldigvis uden nogen forbedringer… Så jeg sætter virkelig min lid til, at et høreapparat kan hjælpe på mine gener! For hvor ville det dog være skønt, såfremt noget så banalt som høreapparater ville være i stand til at gøre mit liv bedre!!