Algebehandling af tag; i denne stund googler konen og undertegnede efter professionelle slagtilbud

Algevækst på tagbeklædningen kan være en fremtoning, størstedelen af villaejere gennemgår. Konen og jeg inkl. Nu må husets tagdække igennem 1 dybdegående algebehandling (alge-stop.dk/algebehandling). Jeg og konen anslog ikke, at algevæksten var ødelæggende for teglstenene, indtil min kones kammerat illustrerede for mig, at algevæksten virker præcis som et styk svamp på teglstenene og opsuger fugt. Fugten driver med tiden ind i tagkonstruktionen og taget risikerer at få frostsprængninger og dårligt luftfugtighed. Tjaeh at have fugtig tagdækket på grund af, at vi ikke tog os sammen for at bortrense grønalgerne, det er virkelig lidt for åndssvagt. Efter vinteren når det kommer til at blive plusgrader, går vi i gang med algebehandling af tagbeklædningen. Vi er faktisk uenige, om vi to magter kun os to at ordne slæbet. Undertegnede har forstået på forskellige debatsted, at folk tvivler på, hvordan de bør gribe arbejdet an, – folkene skriver om, fordele og ulemper ved at rengøre teglstenene med pigernes vandgeværer. Deres debat er temmelig dumt. Selvfølgelig har jeg skam andet jeg vil ofre mine gysser på, men fruen og undertegnede orker ej, hvis det skal vare i uger. Desuden er jeg faktisk ikke begejstret for forestillingen om at rende rundt på tagkonstruktionen og smøre teglene i klistret sæbe – jeg ved ikke hvilken sæbe man benytter ang. algebehandling. Jeg tror, at det nok skal blive gysserne værd at købe en prof. algebehandling. Næste skridt bliver at score tre-fire interessante tilbud og herefter ikke vente yderligere med at købe den algebehandling.