Alle elever blev maraton-løbere på grund af efterskole motion.

Mit ophold på efterskole , http://www.kongenshusefterskole.dk/, var dét mest perfekte år i hele mit liv… Hver og en efterskoleelev vil således rekommandere et efterskole ophold til alle de unge, der skulle vise interesse. Jeg brugte et herligt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg langt om længe droppede min generthed. Venner, som jeg også nu til dags mødes med, adskillige gange om måneden. Det er skønne kammerater, som jeg ej ville kunne forestille mig at være foruden. Udover nye perlevenner fik jeg som bonus også mere stolthed over mig selv i løbet af mit efterskole år. Dét har sin begrundelse i al den efterskole motion, jeg tog mig mod til! Hver mandag var der for alle drenge og piger arrangeret en eller anden form for efterskole motion, og det var herligt! I de varme måneder tog det udgangspunkt uden døre, & det betød, at efterskoleeleverne samtidig med sportsdelen, fik mere end rigeligt med sund luft. Min efterskole gik meget op i at kunne offerere en vegetarisk efterskole kost og motion , http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, var der som allereve nævnt også masser af. Alle eleverne skønnede på livet på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de tilbød. Jeg kom i overjordisk form, & den har fulgt mig resten af livet. Hvilket bestemt har haft den konsekvens, at jeg føler mig stærkere.

Adskillige københavnske elever brænder for at tage på efterskole, & det er ej spor skørt. Absolut ikke, såfremt man ej er klog til sport, kan efterskole motion blive en rolig opstartsfase. Der eksisterer naturligvis nok vrangforestillinger om, at efterskole kost og motion hyppigt efterlades, men det er ej min overbevisning. Adskillige personer er vidende om, at hver og en efterskole vil det allerbedste for efterskolens egne. Ergo: er skolerne jævnligt ret opslugte af at kunne tilbyde både lækker efterskole kost og motion, hvor samtlige elever kan medvirke. Ergo, min opfordring til alle unge teenagere derude i cyberspace er; ta’ afsted! Ta’ en chance, og spender et ophold på efterskole, det vil absolut ingen mennesker på ingen måde komme til at beklage! Tværtom vil du være i stand til at tænke tilbage på dit efterskole ophold med jublende glæde!