Angående karneval i aalborg, mit eget karnevalskostume og venindernes karnevalskostumer

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Pigerne og jeg med fine, glimtende karnevalskostumer og derefter virkelig skabe en fest og danse noget samba. Jeg kender faktisk én, som planlægger at danse samba batucada til karneval i Aalborg i et lækkert karnevalskostume , http://dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228/, . Det kunne være cool at komme og se, hvor kompetent kvinden er blevet. Jeg og veninderne ska’ sgu med og se hendes dans.

Undertegnede dagdrømmer om at drage til karneval i Aalborg med karnevalskostume på glimmer og fjer. Undertegnede er en festfrøken som holder af karnevalskostumer og fest i gader & stræder. Endvidere har jeg hørt, at karneval i Aalborg bliver en kæmpe festivitas og med mange deltagere. Mon I læsere har opsøgt karneval i Aalborg iklædt karnevalskostumer und alles? Jeg håber I kan anbefale det?

Tidligere har festlige mig deltaget i fælledparkens karneval, men kunne forstå, at karneval i Aalborg er federe. Og det har sandelig de sidste år været temmelig begivenhedsløst i hovedstaden, hvor ingen bar karnevalskostume. Så jeg vil afsted til karneval i Aalborg klædt i glitter, fjer og karnevalskostume. Vi skal da på sambakursus inden.