De optimale liftgardiner til din villa kan faktisk hjælpe

Min fyr og jeg kan ej finde ud af, hvorvidt vi vil købe væg til væg tæpper - www.jemtex.dk/taepper.html, - www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html, eller gulv samt tæpper. Min fyr vil gerne have nogle væg til væg tæpper, fordi det ser hyggeligt ud, men gulv med tæpper vil jeg gerne have, på grund af at jeg synes, at det er pænest. At børnene ej ligeså nemt slår sig, når de fjoller rundt med væg til væg tæpper, som han foreslår, siger han yderligere. Min kæreste og mig har gang i et anseeligt renoveringsprojekt i boligen. Dog har vi et problem.

Dog er min mening stadig, at min kæreste plus jeg burde købe gulv og tæpper, fordi børnene jo overhovedet ikke skal lege så voldsomt indenfor. Mig og min mand er i det mindste kommet til enighed om købet af liftgardiner - www.jemtex.dk/liftgardiner, . At vi også snarest kommer til at blive enige om vores tæppeproblem, er mit håb. Vi har jo derforuden talrigt andet, som vi skal nå end tæpper, af den grund at stuen samt soveværelset nemlig skal fornys.

Vi vil f.eks. købe nogle nye liftgardiner, da de gamle gardiner er særdeles medtagne. Nogle spritnye liftgardiner kan jeg ikke vente med at få. Vores splinternye liftgardiner kommer formentlig til at være i nogle lyse farver, så rummet ikke vil blive mørkt, selvom gardinerne er trukket ned.