Dén Cambridge engelsk efterskole, som jeg som bitte dreng gik på, var yderst kompetent…

For elleve år tilbage tilbragte jeg et år på en sprog efterskole. Dét er absolut et af de mest dejlige år i hele min leveperiode. Jeg vendte hjem med fantastiske oplevelser, store som små, og så mange nye bekendte. Den sprog efterskole, jeg var student på var en Cambridge engelsk efterskole, dét forårsagede, at skolen offerede en formidabel undervisning i engelsk. Det efterskole engelsk, jeg lærte, har haft en ubeskrivelig stor betydning for mine senere jobmuligheder. Jeg jobber akkurat nu som rejsearrangør, og har derfor haft ovenud meget glæde af at have et ophold på en Cambridge engelsk efterskole. Dén efterskole engelsk undervisning vi modtog, var af tip top kvalitet. Min sprog efterskole havde nogen virkelig meget kvalificerede efterskolelærere hos sig, og det bedste af det hele var, at de ligeledes var dygtige til at formidle. Det betyder enormt meget for min evne til at lære, at lærerne er i stand til at formidle selv fagligt vanskeligt stof…

Da jeg bestemte at ville tage et år på sprog efterskole, var jeg ej helt klar over, hvorhenne min faglige interesse lå begravet. Dén Cambridge engelsk efterskole jeg gik på er den absolut vigtigste årsag til, at jeg blev optaget af engelsk som fag. At tilbringe et år på en sprog efterskole grundlagde min mani for sproget, samt en interesse i at forklare, den kæmpe betydning, det har for folks liv, at vi har evnerne til at tale med hinanden. En fantastisk del af menneskers hverdagsliv er afhængig af evnen til at kommunikere – både gennem det verbale og det non-verbale. Mit ophold på en Cambridge sprog efterskole gjorde mig i stand til at studere Engelsk og Dansk på Aarhus Universitet. Som på mærkværdig vis har ført til, at jeg kan leve af min mani for sprog. Så hvis I selv, eller har hørt om nogle, som holder af sprog, vil jeg klart anbefale et år på en sprog efterskole. En sprog efterskole kan bidrage til at afklare, hvor ens evner ligger, og dét er en fantastisk investering for fremtiden…