Der findes ik’ noget som helst mere morsomt end kostumer!

Som lille var jeg selvfølgelig udklædt til fastelavn og engang jeg var 5 år, gik jeg med min prinsessekjole og bare tæer hele året. I dag tager jeg hver eneste chance og tager kostumer på til julehygge, tyrolerfest, halloweenfester, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må vidst snart se at få mig nogle arvinger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere skøre udklædningsfester!

De få gange det skal være hurtigt og effektivt går vi på nettet og investerer i hele kostumer, og det kan faktisk koste mindre end at købe tøj i HM. Til tider køber jeg kun en paryk eller accessory (argh hvordan staver jeg til det) og søger bagefter resten i mit eget klædeskab eller hos genneren. Jeg var engang udklædt som sørøver med en hvid slidt lidt for stor skjorte fra Røde kors, en flaske rom fra min kærestes barskab, sorte bukser, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en sølv sabel samt en klo fra en dygtig kostume shop.