Der kom et stenslag på min forrude

I mandags kørte jeg på gaden, og uventet var der et stenslag på bilens forrude. Jeg blev ret sur, på grund af at jeg næsten lige har haft min bil til reparation, og nu skal jeg have det endnu en gang. Dog tager det gudskelov ikke så længe, bare omkring en halv times tid. Derudover mener jeg, at min bil er forsikret, og glasskader er vist inkl., men jeg er i tvivl, derfor skal jeg lige have spurgt min mand. Under alle omstændigheder betyder det, at udbedringen af det omtalte stenslag i bilens forrude vil blive gratis, undtagen hvis vi bliver nødt til at give et beløb til forsikringsselskabet for vores selvrisiko.

Jeg undrer mig lidt over, om stenslaget egentlig kræver udskiftning af hele ruden, det er nemlig et ret stort stenslag. Jeg håber det ikke, af den grund at det vist vil komme til at tage endnu længere tid, og det bliver også endnu mere dyrt for os, altså hvis vi selv skal betale. Egentlig synes jeg, at bilens forrude let får stenslag. Er det muligt at en forrude kan være mere sart end andre forruder? I har formentlig allerede forstået, at jeg ikke er ret god til biler. Men biler er jo desuden mest en hobby for mænd og ikke kvinder, så jeg er undskyldt. Jeg går bare op i, om min bil er flot.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>