Dersom I har problemer med dit varmeregnskab, har du chancen for at få hjælp til aflæsning af din energimåler

En forbedret energimåler i skabet i min lejlighed, har jeg faktisk opsat, som gør både aflæsning og det private varmeregnskab særdeles meget lettere. Måleren har imponerende præcision, og modellen har en lang række connection possibilities. I min boligblok er her påbegyndt en renovering af det hele. Ordinære steder som toilet/bad og køkkenet & eksempelvis nye faldstammer, inkluderer dette arbejde i sagens natur. Men også ved varmeområdet, sker flere faktorer.

For da ved jeg med sikkerhed, at det hver gang er den mest præcise af alle aflæsninger, er undertegnede og nok derfor tilfreds med den nyinstallerede måleinstallation. P.g.a. jeg bliver nødt til at bruge tallene til mit private varmeregnskab, samt at boligforeningen vil også anvende numrene, på grund af at regnskabsassistenten udarbejder et kollektivt varmeregnskab med angivelser af, hvilket beløb alle os beboere henholdsvis skal punge ud med forud at betale til regnskabet over varme. Den energimåler, som jeg er blevet ejer af, har navnet elektronisk måler med mekanisk flowenhed. Og der er virkelig mange bonusser omkring modellen her.

Måleren har det, man kalder ubegrænset kommunikation. Aflæsning skal foretages på bestemte tidspunkter af lejlighedens måler. Eller dette antager jeg egentlig bare selv, idet jeg skulle gøre sådan når jeg tjekkede den tidligere model. Omkring om hjemmets nytilkomne inventar er fancy i sådan en grad, at mit energiselskab kan udføre en aflæsning af varme- og energiforbruget udefra, er jeg dog faktisk ikke klar over. Afgørende med en nøjagtig aflæsning, vil det kort sagt betragtes som værende.