Det er ingen hemmelighed, at pvc vinduer er smarte til terrasseoverdækninger.

I vores familie er vi en generation af iværksættere. Vi alle har lyst til at styre egen forretning. For familiens medlemmer er det et skønt adrenalinrush at få lov til at etablere en virksomhed op fra bunden, og opleve den blive selvkørende. Vores onkel drev sin egen butik, der videresolgte udestuer (http://www.win-door.dk/win-door-info/udestue.htm), foldedøre (http://www.win-door.dk/index.php/foldedore), pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre (http://www.win-door.dk/win-door-info/skydedoere.htm) samt plastdøre. Som bitte rolling erindrer jeg tydeligt, hvordan jeg fandt det medrivende at være til stede i hans butik. Jeg havde den holdning, at det var vedkommende at udforske samtlige af de forskellige mennesker, som shoppede i den lille butik.

Virksomheden udstillede et betydeligt udvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre + plastdøre. Dét kan forklare, at utallige kunder spenderede flere timer i forretningen, for at vælge akkurat dé køb, familierne ikke kunne leve uden. Jeg kunne af den grund også spendere flere timer på at fabulere anekdoter om de mange kunder, & fantasere om, hvordan de var som individer.

Til hver en tid har jeg elsket studiet af menneskene omkring mig, & deres forskellige levemåder. Efter at have spenderet utallige dage i hans gesjæft, som afhændede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, opfattede jeg, at der findes mange forskellige meninger om det absolut bedste liv. Vi er ikke ens, & hvad som giver mening for mig i mit liv, er ik uvægerligt det samme, som for andre folk. Og den kendsgerning mener jeg er altafgørende at være bevidst om, når vi skal møde personer, som ej deler vores livsanskuelser. På grund af min barndom, hvor jeg på egen hånd var optaget af kundernes valg af for eksempelvis udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre eller plastdøre, nåede jeg den erkendelse, at menneskets forbrugsmønster viser vores forståelser. Dét har gjort, at jeg som voksent menneske er uddannet indenfor kulturstudier.