Det er nødvendigt med et moderne vikarbureau Odense, såfremt Odense skal blomstre.

Der sker en fremadskridende udvikling i Odense just nu. Den debatterede vej, der ellers har delt Odense i to, er nu FINALLY blevet til gågade… Der har naturligvis været røster både for og imod denne afgørelse… Men no matter what, er byrådets vedtagelse nu blevet en realitet. Det er ikke svært at få øje på, at Odense bevæger sig frem, borgmesteren arbejder for tiltrække sig nye personer, sideløbende med, at de sørger for at beholde de, de allerede huser… Jeg tror den allerbedste løsning til dette, er det at sørge for, at der er et job til alle… Der er allerede et erfarent vikarbureau Odense (www.temp-team.dk), der er super til at tilbyde rekruttering Odense (https://temp-team.dk/arbejdsgivere/rekruttering), & outplacement Odense (https://temp-team.dk/arbejdsgivere/outplacement)… Men det her vikarbureau Odense skal og kan ik’ klare al arbejdet alene. Odense som by behøver flere offentlige og private virksomheder, der kan udfylde samme funktion, som dette ene vikarbureau Odense allerede gør. Det har i hver fald vist sig som en god idé i mange andre ”storbyer”…

I 5 uger har jeg selv været beskæftiget på på dét vikarbureau Odense, som jeg gav en beskrivelse af… & jeg må indrømme, at kollegaerne og jeg gør det ret fantastisk. Vi er fantastisk skarpe til både rekruttering Odense og outplacement Odense! I de sidste år har mine kollegaer og jeg været ovenud gode til at matche arbejdsledige med offentlige og private virksomheder… & begge parter er glade for vores drivkraft… Denne form for tilfredshed kan vi se i de kvantitative undersøgelser, vi foretager tit. Jeg er glad for at være medspiller i et dygtigt vikarbureau Odense, men vi kan ikke klare udfordringerne på egen hånd. Så min bøn i dag er derfor: bid tænderne sammen…! Vi har brug for flere vikarbureauer i Odense, der hjælper de mennesker, som står uden job. Med denne fremgangsmåde danner vi en dynamisk by, der kan udvikle sig kontinuerligt… Jeg er lykkelig for Odense, og ønsker at se den folde sig ud… Og jeg tvivler ikke på, at et nyt vikarbureau Odense kan iværksætte en fantastisk udvikling.