Det meste børnetøj ka’ jeg bedst lide at betale for online

Lige nu er situationen på denne måde; jeg er gravid & begejstret over sødt børnetøj i mange farver.

Derudover er min mand samtidig rigtig glad. I fem måneder havde vi prøvet på at blive gravide, og så en dag skete det pludselig. her forleden var vi til scanning, og det bliver en lille pige. Det havde jeg egentlig også gættet på. I morgen formiddag skal vi ud at se på børnetøj og mange andre ting til den lille nye pige, så vi er parate, når hun vil ud. Hun skal bare forkæles med meget børnetøj, der er smukt.

Jeg elsker alt børnetøj! Faktisk er jeg lidt bange for, at jeg kommer til at bruge for mange moneter på det. Det ville min mand blive ganske knotten over, for vi har blot sparet et præcist beløb sammen til ting til babyen. På trods af det, køber han selv, efter min mening, for mange skjorter, og det er unødvendigt, da de alle sammen ligner hinanden. Børnetøj er meget mere vigtige end hans skjorter er, for vores barn kommer jo hurtigt til at være for stor til sine mindste bodystockings og skal bruge nye.

Dette har andre kommende mødre med garanti også prøvet: I mandags kom min farmor forbi for at forære mig en hel del af mig og min søsters ældgamle børnetøj, men det gider jeg overhovedet ikke have, at min lille pige skal eje. Hun behøver noget nyt børnetøj, og I kan tro, jeg ser frem til at købe det. Men det gør min mand ikke. Han vil tværtimod ikke med, af den grund har jeg fået ham til at købe en masse andre ting end børnetøj som eksempelvis en vugge, bleer og sutter. Sådan noget er ting, man SKAL købe inden hun kommer – 2. eller 3. pladsen tilfalder så langt om længe billigt børnetøj.