Det vil blive vanskeligt at holde styr på alle de smarte clearomizer bundbrænder modeller: vi rådgiver naturligvis

At jeg aldrig vil vende tilbage til almindelige smøger igen, vil jeg ærlig talt berette, da jeg har brugt ecigs i 3 år snart. Jeg er endda i stand til at gøre det indenfor på arbejdet samt til middage, uden at jeg bliver til gene for andre: dog anvendende el-cigaretter opnår jeg stadig vanen af at ryge en smøg. At lugte af tobak hver dag, eller at se mine tænder blive mere og mere grå som tiden går, savner jeg helt sikkert ikke. Jeg er stadigvæk afhængig af nikotin – dog af den grund at ejuice fås indeholdende forskellige styrker af nikotin, vil jeg let skære ned efterhånden.

Jeg har tænkt mig at benytte en ordentlig Kanger MODS (http://www.esug.dk/kanger/mods/) i min ecigaret, som betoner aromaen af min ejuice og danner nøjagtig den styrke damp, jeg foretrækker. Jeg har desuden fundet en clearomizer bundbrænder (http://www.esug.dk/clearomizere–atomizere/clearomizere–bund-brander/), der sørger for, at der altid er væske omkring vægen: på den måde undgår jeg den dårlige, forbrændte smagsoplevelse. Jeg har langt om længe valgt at anvende Kanger MODS efter at have testet flere forskellige typer. Indtil du har kreeret lige præcis den dampning, som passer til dine behov, bliver du i stand til at samle din e-cigaret af et utal af forskellige dele så som clearomizer bundbrænder såvel som Kanger MODS: dette er naturligvis et spørgsmål om personlig smag & behag, men det bliver jo lige præcis det, der bliver fordelen ved e-cigs.