Det vil være tidsspild at gøre noget, som frankeringsservice kan fikse meget bedre

Dag ud plus dag ind sidder jeg her og falser papirer, putter dem i konvolutter og kalkulerer frankering i flere timer, & det bliver jeg simpelthen utrolig færdig med. Jeg blev faktisk hyret som sekretær, og det var altså et hyggeligt job inden afdelingen begyndte at tredoble vores udsendelser. Jeg vil foreslå, at firmaet investerer i nogle apparater, der kan klare opgaverne i stedet, for jeg næsten ej har overskud til andre opgaver end at ordne post. Jeg har fået at vide, at falsemaskiner er en fornuftig investering, for de klarer falsningen professionelt plus hurtigt. Ulige foldninger & fingermærker på forsendelserne, hvilket altså ser ret grimt ud, slipper man samtidig for benyttende falsemaskiner.

Så jeg næppe behøver være bange for, hvorvidt vores post egentlig har korrekt porto hele tiden, findes der en frankeringsservice, som har mulighed for at frankere forsendelser med opdaterede priser, er jeg samtidig klar over. Her er en del penge at spare for firmaet, for en frankeringsmaskine pris bliver på samme tid meget billigere sammenlignet med at købe portomærker. Til sidst sparer virksomheden også en del tid, pga. at jeg ikke skal tage af sted for at erhverve frimærker flere gange om ugen. Pga. at det hele bliver udregnet i min frankeringsservice, undgår jeg dertil at holde regnskab over al portoen anvendende frankeringsservice.