Det virker ret alle tiders at have kurser i højskole fotografi plus højskole skuespil

Her på tirsdag har glade jeg 2 uger på min højskole, og jeg elsker højskolen. Undertegnede er absolut kisteglad for mit forløb med højskole fotografi {odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi} samt højskole skuespil {odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil}. Forvirrede jeg dvælede ved, om hvorvidt jeg skulle beslutte mig for en ordentlig udd. som fx uddannelsen til folkeskolelærer, eller såfremt jeg skal kaste mig ud i det og satse på dagdrømmene om at være fotograf eller skuespiller. Med tanke på det er højskole skuespil samt højskole fotografi som en klar adgang for at afprøve det, om jeg brænder nok for det fag og har talent.

Nu har undertegnede gået på højskoleforløbet med højskole fotografi og højskole skuespil noget tid & forløbet virker bare virkelig fantastisk. Det virker næsten helt uoverskueligt i forhold til dét med at vælge, da undertegnede er vild med både højskole skuespil + højskole fotografi – begge kurser virker rigtig effektive. Jeg er måske gladest for højskole fotografi, for der kan jeg mærkeópleve hvordan jeg flytter mig og får ros for de fotografier, jeg tager. Desuden er det sååå dejligt at lære højskole skuespil og lege med spil og teater og dramaturgi.

Grublende jeg har fået rekommanderet at prøve højskole fotografi samt højskole skuespil af min dejlige veninde, da jeg havde spankuleret rundt og spekuleret over de mange drømme for fremtiden i lang tid. Frida var selv på højskoleophold og arbejdet med højskole fotografi, og nu er hun optaget på en fotografskole. Hun er så vild. Jeg har endvidere for få dage siden hilst på en vens ven, som har fået tilbudt optagelse på Syddansk skuespillerskole efter en gang privatundervisning samt højskole skuespil. Det pirrer mine drømme.