Dumpere og minilæssere er ikk liiige mig – men min storebror vil igang med gravemaskiner og dozere

Min bror skal jobbe med gravemaskiner , http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner, , minilæssere , http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/minilaessere, , dumpere og dozere , http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv, . Da min søde bror nævnte det, så han virkelig glædesstrålende ud, mens undertegnedes respons var … øøh ahva? Jeg havde ik før i tidne kendt til dozere, minilæssere og dumpere, lige som undertegnede slet ikke har gået op i gravemaskiner. Men for lidt tid siden har manden taget et flere ugers forløb i at håndtere den slags gravemaskiner, dozere, minilæssere og dumpere.

Min bror og jeg ses jævnligt til filmhygge eller biografture eller til gryderetter og brætspilshygge om søndage eller til James Bond-aftener. Derfor vil undertegnede nok høre mere om mandens håndtering af minilæssere, gravemaskiner, dumpere og dozere. . Søsteren her er frisk på at tale med vedrørende minilæssere, dozere, dumpere og gravemaskiner, så længe manden uden undtagelse syner åben over at snakke vedr. ansigtsbehandlinger, massage og shellack, hvilket undertegnede jo udfører i arbejdet.

Men tag det bare roligt. Gravemaskiner, dumpere, dozere og minilæssere kommer ikk til at være det faste emne på bloggen. Det skulle da lige være i det tilfælde at jeg opstøver mig job i den samme virksomhed.