Efter 10. årgang kom jeg på efterskole outdoor, & det forhøjede min selvsikkerhed

For en måned siden blev jeg inviteret til en reunion med min gamle årgang fra den efterskole outdoor (www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor), hvor jeg befandt mig i en sæson efter grundskolen. Jeg er meget spændt på at opdage, på hvilken måde alle mine klassekammerater har levet sit liv, & hvilke ting de arbejder med nu til dags, fordi det er næsten mere end tyve sæsoner siden, jeg var der. Jeg er overbevist om, at det bliver en vildt fin fest, under hvilken vi får lejlighed til at snakke om enhver af de sjove erindringer, vi har fra vores tid på efterskole outdoor.

Jeg fik fortalt en del historier omkring, hvor spændende det ville være, så opholdet på efterskole outdoor blev det, som jeg så frem imod størstedelen af højstadiet. Jeg var godt klar over, at jeg ej kunne starte på en gymnasiel uddannelse, for jeg var slet ikke klar over, hvilken type af emner, jeg havde lyst til at læse. Samtidig ville jeg helst have nogle en smule anderledes skolefag, som ikke tilbydes på gymnasiet, bl.a. boksning. En masse forskellige emner, som jeg var mega spændt på at prøve, tilbød den rejsearrangør efterskole (www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen) jeg valgte.

Jeg ville for det første have efterskole boksning (www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning), fordi jeg syntes boksning var enormt nice, samt af den årsag at jeg på samme tid havde lyst til tabe mig lidt plus blive lidt mere fit. Derefter kunne jeg tænke mig at prøve efterskole outdoor, i hvilket man skal lære at leve udenfor med naturen. At slå telt op i bjerge borte fra bekemmeligheder er mine børn og mig selv temmelig begejstrede for, så jeg bruger altså disse egenskaber en del som værende voksen.