El sprøjtepistol, forstøver spray og autojet spraying system er en ny ting manden og mig ævler om ved spisebordet

Min mand skal arbejde i et firma, som fører el sprøjtepistol, autojet, spraying system og forstøver spray. Hvad er det overvejer I formodentligt, hvilket tilmed er besvarelsen fra mig. Undertegnede forstår overhovedet ikk hvad for nået el sprøtjepistol, spraying system eller autojet er. Hos mig er et styk forstøver spray en dims man bruger til forstøvning af mine fredsliljer på altanen og i vindueskarmen. Haha. Jeg bliver ganske vist klogere, når han kommer retur efter 1. dag på jobbet.

Autojet er så vidt jeg ved et spraying system, som vil blive specielt lavet direkte ud fra virksomhedens krav. Sådan et spraying system kan indeholde rør, pumper og dyser, og manden kommer til at aflaste de andre ved at reparere og installere kundens Autojet spraying system. Og el sprøjtepistol er udviklet til rengøring og desinfektion, til at coate ting eller medicin eller til at sprøjtemale. Det er udpræget industrien og fabrikker og sådan nogle industrivirksomheder, som at der benytter den. Så vidt moi ved.

Det bliver spændende om hvorvidt snakkende mig kan følge med i samtalen, de første indledende arbejdsdage. Hvis min mand adviserer vedr. autojet spraying system, forstøver spray til industrien og at anvende el sprøjtepistol. Det skal nok blive skønt for ham den arbejdsomme.

Ja researchende mig har internetsøgt lidt vedr. spraying system, forstøver spray, el sprøjtepistol og autojet så jeg bedre kan interessere mig for gemalens tjans. Jeg har selv en tjans som handikaphjælper, og Jakob satte sig ind i sygdomme for at sætte sig ind i de opgaver jeg udfører.