Elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk og mb teknik bliver nok ikk lige faste emner på min blog?

Ham jeg dater i øjeblikket er hos et produktionsfirma, der opfinder dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol, mb teknik og ting til beregning af tryk. Jeg garanterer jer læsere for at det er svært at tale interesseret ind til mb teknik, dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk.

Daten har forsøgt at belyse, hvad elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk og mb teknik kan benyttes til. Men jeg må stå ved, hvordan moi prompte mistede opmærksomheden. Men tjansen som audiolog som jeg har virker jo heller ikk nemt at sætte sig ind i. Vi kan jo altid finde andre samtaleemner end dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol og mb teknik, næste gang ham + jeg skal tage på fremtidens kommende møder.

Manden er rigtig opmærksom og sød, og jeg kunne godt se og have en fremtid sammen. Undertegnede Måske havde jeg regnet med, at at jeg ville finde en gemal som arbejdede i et job, som jeg skulle relate mere til end ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte og mb teknik. Om et arbejde som murer eller hos en tilsvarende producerende virksomhed ku’ stimulere min spørgelyst, den ide vil jeg tvivle på.

Den seneste fyr jeg boede sammen med pludrede jeg faktisk ikke ret meget arbejde med. Jeg og ham talte derimod omkring biografture og mad. Det gør måske ik fra eller til, om jeg opfatter en hujende fis af mb teknik, elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte og ting til beregning af tryk og ærligt talt heller ik har lyst til at gøre så meget ved det. Han forstår det sikkert.