En masse kostumer som fx tyroler kostumer

Mig og min kollega/kammerat skal til halloweenfest på vores job i oktober, og han ville gerne have, at jeg skaffer de kostumer, vi skal have på. Masser af forskellige halloween kostumer har jeg overvejet. For øvrigt er det også i efteråret, der er oktober-fest, der oprindeligt stammer fra Tyskland. Der klæder man sig i tyroler kostumer. Grundet det tog jeg på gågaden i kostumebutikken her i forgårs. I kostumeshoppen havde de rigelige halloween kostumer såvel som sågar tyroler kostumer, men derudover rimelig mange nyttige rekvisitter – sminke, masker, parykker, og så videre. Kostumer startede jeg med at se på for at blive inspireret. Shoppen havde kostumer i massevis, og mange af dem var excellente. Derpå ville jeg se på sminke, masker foruden parykker, og også her havde de et bredt udvalg. Jeg købte to temmelig sjove udklædninger. Jeg gik hjem til min kollega/kammerat for at vise ham de halloween kostumer, jeg havde købt, efter jeg havde været inde i udklædningsbutikken. Han blev munter, idet han fandt ud af, at det var spøgelser, vi skulle klædes ud som. Jeg nævnte for øvrigt de der tyroler kostumer, og så talte vi om, hvorvidt vi skulle tage til en oktoberfest sammen i efteråret. Jeg ser frem til at se min kammerat og jeg i vores udklædninger. Jeg fornemmer, at vi kommer til at se skægge ud. Jeg kan yderligere ikke vente med at se kollegernes kostumer. Jeg tror, det bliver en interessant udklædningsfest. Kostumefester er af en eller anden grund som regel altid en del mere sjove end normale fester på vores arbejde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>