En masse varierende kondomer

Jeg var forleden dag i en sexshop - www.amoro.dk/shop/frontpage.html – , pga. at jeg skulle erhverve kondomer - www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html – , nyt lingeri - www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html – såvel som noget sexlegetøj til mig og min kæreste. Jeg vil gerne overraske ham med sexlegetøj foruden frækt lingeri, af den årsag at vi har fire års dag. Jeg spenderede desuden penge på nogle kondomer, det var dog mest til glæde for mig. Den sexshop, jeg var inde i, var i besiddelse af et stort udvalg inden for sexlegetøj foruden alt muligt andet. De var ejere af en god del varierende lingeri, og af den årsag var det besværligt at bestemme mig, særligt pga. at jeg skulle købe noget, min kæreste ville kunne lide, men også mig selv. Sexshoppen var derforuden i besiddelse af talrige forskellige kondomer, bl.a. nogle kondomer, der havde smag. Efter min mening var det en udmærket sexshop, pga. at de havde sådan et stort udvalg, og fordi sexshoppen var en forretning med ordentlige forhold.

Jeg glæder mig særdeles meget til overraskelsen til min kæreste i aften ved brug af mit nye, frække lingeri samt det sexlegetøj, som jeg købte. Jeg ser ligeledes frem til at benytte de nye kondomer, for jeg købte nogle, der havde riller, og jeg håber, at det føles behageligt.

Vil du også gerne give din fyr en overraskelse, så vil jeg anbefale den sexshop, jeg var inde i. Egentlig kunne jeg godt tænke mig at erhverve et kostume derinde en dag.