Er der nogle kvinder i denne verden, der føler, at rensning af tag er en uovertruffen arbejdsopgave?

Jeg har googlet på rensning af fliser - http://alge-stop.dk/rensning-af-fliser, og rensning af terrasse - http://alge-stop.dk/behandling-og-rensning-af-terrasser, og fandt en masse virksomheder. Men hvilket skal jeg tage kontakt til? Min mand synes, at vi selv kan udføre rensning af tag - http://alge-stop.dk/rensning-af-tag, og rensning af terrasse, men undertegnede orker det næsten ikke. Det ville være skønt, hvis manden så klarede det selv, men ak han er lidt nøjeregnende og mener ikke, at jeg kan slippe af sted med at trække jeg-er-kvinde-og-skal-ikke-kortet og lade manden ordne det hårde arbejde. Han er ikke sådan en slags mand, der lapper min bestemorcykel for at hjælpe mig. Næh, sådan noget skal jeg fedte med selv. Dog regner han ikke med at jeg stryger og vasker hans tøj, så det er måske hæderligt nok. Men desto mindre får han mig altså ikke i gang med rensning af tag eller rensning af terrasse. Så projekt rensning af terrasse og rensning af fliser står jeg fast på, at vi køber os fra.

Det er overhovedet ikke en overdrivelse, at min mand og jeg har brugt en evighed på at opføre en carport og lægge en flot stor terrasse. Og så lige da undertegnede glædede mig til, at nyde godt af et fuldendt hus, bemærkede min husbond, at han er stemt for, at vores hybel trænger til en rensning af fliser i indgangen og en rensning af terrasse. Fandens. Jeg magter ikke gå og rense fliser eller at arbejde med rensning af tag eller rensning af terrasse. Jeg har haft nok at gøre med at forny vores terrasse.

Nå … kan du rekommandere et firma som kan fuldføre vores rensning af terrasse og og har en god service? Akurat som alle andre lægger jeg vægt på at gå efter den personlige rekommendation frem for at søge uden kendskab til virksomheden på internettet…