Et fortrinligt medlem af familien var opvpkset med en dyb optagethed af de efterspurgte plus hegn.

Dét er lysende klart i min hukommelse, at dengang da jeg var en bitte efternøler tog min onkel mig tit med til samtlige forretninger, hvor de solgte eks. et skønt pergo gulv eller et termotag {traekoeb24.dk/catalog/termotag.php}, eller de dyre plushegn, som mange finder smarte, eller et specielt slags huntonit gulv, & trapezplader {traekoeb24.dk/catalog/trapezplader.php}. Han stræbte efter at bruge mange eftermiddage i disse typer af butikker. Jeg derimod, kunne foreslå en masse andre udflugter, jeg hellere ville bruge min tid på. Men imidlertid værdsatte jeg at lytte til hans fortællinger. Han & jeg elskede at diskutere mange forskellige problemstillinger, og det nød jeg enormt meget. Han var en ihærdig gør-det-selv-mand, & han holdte derfor af at udvide sin horisont, og være på udkig efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til vores badeværelse, eller også var han på jagt efter et plus hegn {traekoeb24.dk/catalog/plus-hegn.php} til indkørslen, eller undersøgte markedet for trapezplader, mens han også lige undersøgte kvaliteten på billige huntonit gulvplader!

Det er overhovedet ingen løgn at ytre, at han & jeg spenderede usandsynligt mange eftermiddage i de føromtalte centre. Og ergo er dét dét, jeg mindes klarest fra mine tidligste år. Jeg har i lang tid undret mig over, hvad det skyldtes, at han ikke tjente til dagen og vejen igennem sin interesse. Han kunne eks. have drevet sin egen forretning med videresalg af f.eks. et anvendeligt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit træ gulve, eller trapezplader. Men han var opslugt af sit arbejde i banken, på en og samme tid med at han holdte meget af alle sine gør-det-selv projekter. Jeg er ik i tvivl om, at han følte en stor lykke, ligeså snart, at han arbejde på disse gør-det-selv projekter. Han var en dejlig herre, og derfor havde vi også så utallige herlige formiddage. Det er selvom, at jeg ej fascineredes for eksempelvis en ny slags pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulvplader eller trapezplader. ikke kunne lade være.