Et manicure sæt bliver uden tvivl den bedste fødselsdagsgave til din partner

Følelsen af sløvhed bagefter en langvarig og hård måned, hvori du slet ikke havde et øjeblik til at pleje dig selv & din krop, er du uden diskussion bekendt med. Det bliver væsentligt for en dame at være skøn & ved helse, så det bliver rent ud sagt en horribel sensation, idet man ej havde tid til sine ugentlige skønhedsritualer. Hvis jeg for eksempel slet ikke har haft en stund til at få en pedicure eller måske den traditionelle cellulite fjernelse, kan jeg selv ej fordrage. I den situation virker jeg u-kvindelig såvel som grim, & det påvirker både mit humør & mit selvværd, der til sidst uheldigvis går ud over mit min profession. Jeg valgte, at jeg ville tvinge migselv til at nå disse sager min. 1 gang om ugen, på det tidspunkt hvor det gik op for mig, at dette altså forårsagede min glædesløse sindsstemning. Sådan at jeg let såvel som på nul tid kan male mine tæer hjemmefra, indledte jeg med at få mig et manicure sæt (http://almotrade.dk/da/manicure-saet-fra-maniquick/). Det skal lige læres først, dog brugende et manicure sæt vil du rent ud sagt ende med ganske flotte fingernegle.

Derefter anskaffede jeg mig et produkt, der ordner cellulite fjernelse. Det bliver ulykkeligvis noget, som sker for adskillige damer, især efter graviditet, men jeg kan ikke fordrage cellulite. Bagefter 3 måneders anvendelse så er mine lårbasser blevet noget strammere, det vil jeg med glæde fortælle, for jeg følte mig ej specielt overbevist om, hvorvidt jeg egentlig kunne behandle min cellulite!