Et skriv om et rustent foldebord, gaveideer, bytteret ved havemøbler udsalg og nyt havebord

Der er inden længe sølvbryllup for nogle i min familie og jeg er derfor kommet igang med at mit tøj og min gave til dem. Min familie har snakket om diverse køkkenting og moneter til drømmerejsen. Men hvis jeg skal droppe de bestilte gaver på listen, så kunne de også bruge nye robuste havemøbler

Robij og Karoline har sig blandt andet en lille balkon, og på den begrænsede plads kunne et bekvemt foldebord {www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=44} og tilsvarende mindre havemøbler være chikt. I øjeblikket har parret et udslidt foldebord sat op som har dårlige hængsler. Så kunne et andet foldebord ikk’ være fint?.

De ejer et gammelt og slidt havebord {www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=4}, som som hun sagde forleden godt kunne bruge lidt maling og slibning. Det er jo ikke et havebord, der betyder noget specielt for det par, så derfor tror jeg at nye og lækre havemøbler inklusive et havebord der har en fornuftig størrelse ville være noget der bliver vel modtaget. I øjeblikket er der havemøbler udsalg {www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=43}, hvilket jo er ideelt. Jeg må snart tjekke, hvordan det er med returret på havemøbler udsalg. Eller om udsangspriserne er så fine på havemøbler udsalg, at jeg kaster mig ud i det og give dem foldebord og havemøbler som havebord uden muligheder for at returnere gaven.