Et trailerkørekort, vil du tage det?

Har du i tankerne at købe en campingvogn el. trailer? I så fald skal du have et BE kørekort for at måtte køre med den bag på din bil. En trailer & campingvogn er min far ejer af, så dermed arbejder jeg på at få et trailerkørekort [http://www.trailerjan.dk/], som også kaldes et trailerkort [http://www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/be-korekort], og et campingvogn kørekort, hvilket begge dele bliver betegnet som et BE kørekort.

Idet jeg vil bruge min fars trailer, er jeg hver eneste gang nødsaget til at tage ham med, så han kan køre min bil, på grund af at jeg jo ej må køre den uden trailerkørekort. Han er desværre ikke så tryg ved at køre i bil længere, og på grund af det ser jeg frem til at få et trailerkort, så jeg ikke må bede ham om at køre bilen med hans trailer. Ofte bruger jeg min fars trailer, så det kommer til at blive virkelig behageligt for mig at få et trailerkørekort.

Jeg har i mange år gerne villet på ferie i campingvognen sammen med min kone plus børn, dog har vi ikke haft mulighed for at gøre det, af den årsag at jeg ikke har haft et campingvogn kørekort til at køre min fars campingvogn. Vi rejser til Tyskland i fars campingvogn, idet jeg får mit campingvogn kørekort. Da jeg var lille, rejste mine forældre og jeg ofte på ferie i campingvognen. Min far har haft sin campingvogn & sit BE kørekort i rigelige år. Det varer ikke lang tid, inden jeg skal til køreprøve, og jeg håber virkelig på, jeg består prøven. Jeg glæder mig rigtig meget til at få mit BE kørekort.