Fastelavnskostumer er ved at blive substitueret af flotte karnevalskostumer!

I kultur er det ik et et ualmindeligt syn, at skoleeleverne på deres allersidste timer som skoleelever klæder sig ud i sidste skoledag kostumer - http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/, , og kaster med ”treats” til de små klasser. Det er selvfølgelig for at højtidligholde, at den tvungne første skoletid er over. Drengene og pigerne glæder sig meget til denne fejring, & benytter flere timer på at selektere dé virkelig mesterlige sidste skoledag kostumer. På min skoles allersidste skole dag var jeg på kostskole, og sidste skoledag faldt netop sammen med, at vores fælles rejse endte. Mine venner og mine sindstemninger kredsede thi omkring at vi var tvunget til at blive adskilt fra fantastiske perleveninder, & jeg tænkte af den grund virkelig ik’ på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil rigtig gerne på samme tid ytre, at jeg ej bryder mig om at være iført hverken fastelavnskostumer - http://dramashop.dk/kostume/category/boernekostumer-226/, eller karnevalskostumer - http://dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228/, . på andre skoler.

Jeg tænker tilbage på, at jeg som lille knægt virkelig attråede at iklæde mig fastelavnskostumer, men som jeg nåede en vis alder, missede jeg min lidenskab for udklædningstøj. Alle jeg kender kan sagtens erkende dét sjove i udklædning, men af eller anden grund, har jeg ej siden jeg var lille gået særligt meget op i karnevalskostumer. Og dét er derfor overhovedet ej uset, at jeg dukker op som den pauverst udklædte iklædt de mindst originale fastelavnskostumer! Og jeg må sande, at dét er banalt, når langt de fleste andre inviterede har gjort sit bedste. Og ingen folk ønsker at være grå og trist, så til evig tid investerer jeg i karnevalskostumer, der slet ikke er kedelige.