For øjeblikket søger undertegnede på internettet efter højskole journalistik og højskole musik

Jeg stopper med gymna her i juni og påtænker efter det at tage på højskoleophold på en rigtig god højskole. Journalistik pg endvidere højskole kunst er fag jeg er fanger af, og derfor planlægger jeg hvorvidt højskole kunst og højskole journalistik er én af de veje jeg skal gruble over, på den tid, hvor jeg må finde ud af, mit forestående fag. Tillige har musiker-jeg spillet musik altid – også højskole musik som egner sig til fællessang og samspil. Jeg har en veninde har lige været af sted på et styks special højskole musik-tema, men det er den situation at jeg foretrækker at komme på et højskoleopholdindeholdende velassorterede fag du kan tage. Mon I har hørt om en sådan en højskole? Journalistik eller højskole musik-linjesom I selvfølgelig også vil anbefale?

Storebror søger undertegnede ikke råd af, trods det at manden fra september-december har været af sted på højskole. Sport er Storms et og alt, og derfor var det naturligvis et stk højskole sport-linje drengen tog, da han tog sit valg af højskole. Journalist bliver han nok ik’, når han staver så skidt fnis. Storebroder er ganske enkelt ik’ til højskole journalistik eller højskole kunst.

For øjeblikket internetsøger jeg i hvert fald løs efter alt hvad jeg kan finde om højskole journalist og højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport undlader jeg bare grin. Endvidere medbringer musikglade jeg også lige ”højskole musik” for at se, hvorvidt det er muligt at score mig et styk højskoleophold, hvor jeg også kan slappe af med kor sang og samspil og en slags højskole musik. Det gad jeg virkelig godt.

Når jeg googler på højskole journalist og højskole kunst kommer der tre-fire værdige steder frem i omegnen af Juelsminde, uden at det har plads klods op af min fødeby. ganske vist er jeg til højskole musik og højskole kunst og nærvær med andre mennesker, men mine musikerforældre må altså gerne opholde sig et godt stykke væk fra mit nærtstående højskoleophold. Dermed kan de ankomme når der er aftener med koncerter eller udstillinger hvor de kan opleve afkommets højskole kunst og højskole musik .

En ting jeg går og tænker på erniveauet på undervisningen på sådan en højskole. Journalistik er nok temmelig forskelligt, når det kommer til om deltagerne er 22 som jeg eller måske i stedet er tredive og søger lidt ekstra konkret erfaring på den anden side af en bachelor i kommunikation. Puha jeg går nu ud fra at det ikke er mistede kræfter på en højskole. Kunst er lille jeg også lidt spændt på. Hvorvidt undervisningen kun vil tilbyde en tynd tidsperiodegennemgang eller om jeg vil komme til at blive udfordret og selv kan teste alle mine evner af med højskole kunst så jeg kan vurdere, om der er noget at arbejde videre med.