Forsatsvinduer til vores halvslidte, gamle parcelhus

Herefter moi & min mand er flyttet i vores lidt slidte, gamle bungalow, så opnåede jeg nye kompetencer inden for isolering til forsatsvinduer » http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/, og risiko for skimmelsvamp. Mor her kan næsten svare på alt muligt. Vi har efterisoleret, opsat forsatsvinduer og har kommet af med det skimmelsvamp, som vi som husejere faldt over oppe ovenpå. Det tænker jeg vi har fået klaret meget godt Mikael og mig, der begge to er vant til at leve i lejlighed inklusive vicevært.

Du kan undgå kondens på vinduerne og træk, hvis du udskifter til forsatsvinduer. Jeg læste lidt om de forskellige vinduestyper og kom frem til, at forsatsvinduer er det rigtige for huset, da villaen havde ganske meget fugt og kondens i sin tid da jeg og kæresten flyttede ind.

Forsatsvinduer er glas der ikke har sprosser. Manden installerede vores forsatsvinduer på det inderste af vinduerne. Super hurtigt og nemt. Du kan alternativt. Men det var dobbelt så dyrt sammenlignet med forsatsvinduer, og når vi bor i et gammelt parcelhus, så har jeg og min kæreste en kø af ting og sager, der skal opbruges penge på.