Forsøg med vikarservice, såfremt du får behov for et job

Nu er det snart, vores teenage-datter skal af sted på en boglig efterskole - www.ranumefterskole.dk, …! Hele familien er SUPER spændte, ik’ mindst det sødeste lille barn, som for allerførste gang skal klare sig selv! Min søde mand & jeg har, sammen med vores datter, brugt så virkelig langt tid på at nå til en bestemmelse omkring, hvilken efter-skole, vi skulle bruge hele opsparingen på…! Der ligger så SINDSSYGT mange populære efterskoler, & det var af den grund hårdt at indsnævre feltet. Hver eneste gang familien konverserede med gamle naboer, spurgte vi efter gode råd og erfaringer, men hver gang modtog vi navne på endnu ukendte efterskoler…! Jeg må således sige, efter denne omgang, er jeg bare slet ikke tvivlende omkring, at der ligger ekstremt mange fortrinlige efterskoler i Jylland. Det blev jo soleklart, at det hårde overhovedet ik’ var at lokalisere en god efterskole, ej heller en boglig efterskole, men derimod at lokalisere kun en ud af det koloenorme udbud. Men det blev også tydeligt for enhver, at de populære efterskoler hurtigt blev optaget!

Det virkede som en super kløgtig idé at besøge elleve af de mest populære efterskoler, så dét gjorde min kæreste, min datter og jeg! Men begribeligvis alene dem, som også familien og vores datter var imponerede af. Under disse her efterskole-visitter forsøgte jeg helt overdrevent meget at holde mig i baggrunden. Jeg ønskede, at det skulle være vores kære lille datter, & vores datter alene, der skulle træffe beslutningen om, på hvilken efterskole hun ønskede at spendere et år af sit teenageliv. Lige siden valget om et år på efter-skole blev vedtaget, havde vi været fuldstændig enige om, at en god efterskole i vores optik var = med en boglig efterskole… Med denne formulering mener jeg, at vi var enige om, at den efterskole min datter skulle på, SKULLE kunne tilbyde en super stærk analytisk og teoretisk undervisning. Det var super vigtigt for os alle, at hendes efterskoleophold selvfølgelig blev en positiv oplevelse på det personlige plan, men i lige så høj grad skulle et ophold ruste hende til at klare sig over middel videre igennem et vanskeligt uddannelses-system… Vi fandt frem til en skarp boglig efterskole, som også er en af de mest populære efterskoler i hele det ganske land, hvilket jo ik’ siger så lidt.