Fortrinlig sejlferie som følge af duelighedsprøve, speedbådskørekort og sejlerskole

Undertegnede har været på sejlerskole (www.dksp.dk/sejlerskole), og forhåbningerne er bestemt honoreret. Jeg klaret duelighedsprøve (www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove) i april, og jeg + min barndomsveninde en måned senere med speedbådskørekort (www.dksp.dk/speedbaadskoerekort) på anderledes sommerferie. Jeg og hende rejste til Mallorca hvor vi sejlede ud i en mega fantastisk motorbåd hvor vi gennemgik en virkelig dejlig rejse. Så hvis du overvejer duelighedsprøve, sejlerskole og speedbådskørekort, så er det altså bare at komme afsted.

Hver eneste af mine forhåbninger blev indfriet på sejlerskole kurset. Gode lærere, ganske kompetent stemning og tone ved den afsluttende duelighedsprøve og det faktum, at det var muligt at anvende mit speedbådskørekort kort tid efter sejlerskole faget. Meget anbefalelsesværdigt.

Undervejs på rejsne havde jeg absolut en følelse af at være rustet godt fra min sejlerskole undervisning. Jeg lærte mange gode regler til den afsluttende duelighedsprøve, og de ansatte på min sejlerskole virkede rigtig professionelle. Så tag endelig på sejlerskole og tag duelighedsprøve, hvis det er at du kunne se dig selv på bådferie. Jeg er helt sikker på, hvordan jeg helt sikkert skal få anvendt mit speedbådskørekort tit og ofte i de kommende år.