Her til sommer begynder jeg på efterskole Jylland

Jeg skal begynde på efterskole Jylland til efteråret, men jeg har ikke 100 procent besluttet mig for hvilken en, det skal være, af den grund at jeg nemlig ikke er sikker på, hvad for et fag som jeg helst kunne tænke mig at læse. Passioner har jeg utallige af, som eksempelvis IT, animation plus kunst foruden skuespil og musik, fordi jeg er virkelig nyskabende. Derfor ville det være oplagt at vælge en kunst efterskole, teaterefterskole, musikefterskole, IT efterskole el. animation efterskole. Dét, jeg ved med 100 pct. sikkerhed, er at det skal være en kreativ efterskole. Uanset om jeg vælger en teaterefterskole, animation efterskole, IT efterskole, kunst efterskole el. musikefterskole, kunne jeg helst godt tænke mig, at alle folk på efterskolen er nyskabende, grundet at jeg så kan gøre noget nyskabende bagefter de fundamentale lektioner, idet jeg skulle have lysten til dette. Til trods for at jeg stadig ikke er helt afklaret angående, hvorvidt jeg skal begynde på fx en musikefterskole, glæder jeg mig allerede meget. Idéen om en efterskole Jylland giver mig kilden i maven, og jeg kan overhovedet ikke vente med, jeg endelig kan tage derhen.

Jeg glæder mig selvfølgelig til at blive udfordret i de fag, jeg beslutter mig for, dog endnu mere glæder jeg mig til at lære talrige nye folk at kende foruden at få mange gode minder. I det mindste kommer det sikkert til at være et uforglemmeligt år!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>