Hh simonsen glattejern/ghd fladjern, billig neglelak og eight hour cream et noteret på ønskelisten

Fødselsdagsbarnet her har fået fortalt om mine ønsker når jeg har fødselsdag. Jeg ønsker mig billig neglelak, ghd fladjern eller hh simonsen glattejern og eight hour cream. Neglelakken behøver ik absolut være something fancy. Jeg ombytter regelmæssigt min neglelak og holder af at have mange farver at vælge imellem, så det kan lige så godt bare være prisvenlig billig neglelak. Jaaah billig neglelak.

Undertegnede har såå længe haft et godt øje til eight hour cream. Svigerindens eight hour cream fik jeg engang. Men jeg vil hellere være ejer af en ny og egen eight hour cream. Helst både den klassiske eight hour cream , som at der er god til lidt af hvert og varianten som håndcreme.

Mht fladjern, så kan jeg ikke rigtig beslutte mig for, om ubeslutsomme mig hælder til ghd fladfjern eller hh simonsen glattejern. Det er nok mega nemt at arbejde med frisuren med et ghd fladjern, men det koster tæt på dobbelt så meget som et næsten lige så godt hh simonsen glattejern. Mon ikke det er mere sandsynligt at jeg scorer mig et hh simonsen glattejern end det mere fancy ghd fladjern, og det er super godt. Præcis ligesom jeg helst vil have billig neglelak i stedet for dyr lak. Så vidt jeg har forstået fra de andre piger, så har begge ghd fladjern som hh simonsen glattejern forskellige fordele.