Husbonden ævler virkelig meget om mit og hans varmeregnskab plus aflæsning af vores energimåler

Hvor er der mange pludselige udlæg når du flytter i tresservilla. Dér er mig + husbonden nu her et par måneder efter vores indflytning igang med at gå på opdagelse i. Min mand er især meget opmærksom på husets varmeregnskab - www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html – og pludselig er aflæsning » www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer, af den elskede energimåler - www.ista.dk/produkter/energimaalere – en begivenhed, min søde mandgår op i. AFlæsning, interesserer det mine læsere?

Esben snakker i en strid strøm omkring aflæsning af vores energimåler, og min økonomiske husbond styrer hjemmets varmeregnskab. Selv ved jeg jo godt hvordan aflæsning og et blik på families varmeregnskab er godt for husets økonomi. Jeg kan i den anden boldgade tænke, at det er alle 2400 kroner værd at holde os en magelig rumtemperatur og derfor være liidt indefferent over, at vores energimåler snurrer imens behagelige fireogtyve grader hæver varmeregnskabet.

Min elskede + jeg er nok et typisk par, hvor undertegnede ik er inde i varmeregnskab, aflæsning og energimåler og i stedet går & skruer liidt op på varmen og jeg tænder ovnen et kvarter før, når undertegnede ønsker at lave tærter. I mens husbonden så går og justere lidt ned, står for jævnlig aflæsning af energimåler, udnytter ovnens eftervarme & administrerer families varmeregnskab med nøjagtighed. Ægtemanden nævner bl.a. at jeg både kan anskaffe mig uldent undertøj og ture i sauna for pengene, ham og jeg kan skære i regningen. Ak ja.

Da jeg sidste år jeg boede i min 1-værelses vidste jeg ik meget om varmeregnskab. Og aflæsning af energimåler var kun noget jeg karede, de dage undertegnede modtog et brev fra Dong. Her i huset går specielt husbonden op i at eje en effektiv energimåler og knokle for at skære ned på ham og mit varmeregnskab plus energiforbrug, fra det eksisterende E til at ligge højere på skalaen.