Hvis du ej har fundet ud af hvad for noget du bør lave i sommeren, vil kulturrejser Spanien anses som en god mulighed

Hvor de skal rejse hen om sommeren, bliver her mange der ej er i stand til at bestemme sig for hvert år. For det meste skal par beslutte, om det skal være et anderledes såvel som spændende sted, hvorvidt det bør være solbadning ved poolen eller hvorvidt de ønsker en vandringsferie. Jeg vil heldigvis fortælle, at min mand & jeg slet ikke finder det vanskeligt at vælge nu til dags. Vi har snart rejst på en masse rejser - http://www.hjertingrejser.dk/ – til Spanien, og turene var faktisk det herligste, min mand & jeg overhovedet har prøvet. Middelhavet bliver jo et herligt sted samt ved hjælp af rejser til Spanien køber vi hele rejsen til en vildt god pris, & byerne virker til enhver tid gode. Flere folk tænker evt., at det er dumt at rejse på kulturrejser Spanien flere gange, dog min sambo og jeg elsker både madretterne samt kulturen.

Sammenlignet med at slå sig ned på en spansk café der har havsudsigt & indtage hjemmelavet mad plus lokal vin, findes der jo ikke noget, som virker dejligere. Man kan vel ikke komme på mere, såfremt man dertil på samme tid får mulighed for at lytte til en smule lokal guitarspil til den stjerneklare nat. Indbyggerne er altid så rare plus glade, at man til enhver tid bliver taget godt imod, samt vores rejser til Andalusien har introduceret os til en del Middelhavs områder. Min mand plus jeg regner med at have mulighed for at slappe af en del uger i den andalusiske sommer med hjælp fra rejser til Andalusien.