I det tilfælde at du mangler nye persienner, skal du blot ringe til os

En moderne, smuk ejendom, der er placeret mega centralt samt er i besiddelse af en yndig udsigt, har min mand og jeg lige anskaffet os. Det bliver næsten som at være i naturen, for lejligheden har store ruder, som resulterer en del lys, vha. de hvide husvægge såvel som det skinnende trægulv. Uheldigt nok virker det egentlig ofte en smule for meget som at sidde i naturen, specielt såfremt her er stærk sollys hele tiden. Det der med at sove sove til hen ad formiddagen, det kan vi slet ikke, for primært bliver der super lyst i vores værelse cirka kl. fem om morgenen. Der bliver nemlig ubehageligt meget varme om sommeren, for derudover får vi direkte sol ind ad ruderne.

Et par fine rullegardiner, der kan lukke en del af solskinnet ude og også garantere, at naboerne ikke har mulighed for at kigge helt ind i lejligheden til enhver tid, har min husbond samt jeg på grund af dette besluttet os for at finde. Komplet sorte rullegardiner, der har mulighed for at lukke alt solskin ude, vil min partner såvel som jeg gerne have i soveværelset. Her er heldigvis adskillige lamellgardiner til det formål, så det er højst sandsynligt ikke særlig vanskeligt. I køkkenet ønsker min partner & jeg os bare et par trepersienner, der er i stand til at lukke direkte sollys ude – de skal ej blive mega nydelige eller farverige. Det slemme bliver at beslutte os for rullegardiner til vores stue. Et par simple, lyse lamellgardiner, måske indeholdende et stilfuldt blomstermønster ønsker jeg mig, således at der stadigvæk kommer lys indenfor dog uden at forbipasserende kan kigge ind. Min mand derimod, hælder mest til persienner eller rullegardiner i stærke nuancer, sådan at her bliver noget liv i stuen.

Hvad for nogle plissegardiner {http://www.jemtex.no/plissegardiner.html} min partner samt jeg ender med at vælge, kan kun tiden svare på.