Ideer omkring havehegn, raftehegn, lydhegn og at sove længe

Jeg har over længere tid været generet af en mangel på lydhegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, langs mit hus. For mine piger & mig residerer lige ud til et styk uhyre befærdet bygade og jeg er bare så irriteret over om morgenen af støj fra lastbiler og busser. Endelig skal mig og mine børn erhverve et lydhegn. Udover den slags står ved motorveje, så vidste jeg ik noget om lydhegn. Men den slags lydhegn/havehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kan man tydeligt nok nemt skaffe sig som ejer af en have. Juhuuu.

En masse store planter skal blive plantet tæt på matriklens nye havehegn. På samme tid har villahaven en række æbletræer, som desuden vil skygge for det spritnye raftehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn,. Spændte mig glæder mig til dét lydhegn og at kunne have weekendmorgener uden trafikstøj. Lydhegn stilheden bli’r godt. Projektet havehegn starter med internetsøgning på sammensætningen af lydhegn og raftehegn fra nu af. Vi har kig på nogle hjemmesider, så jeg kan begynde her om 2-3 dage.

Jeg går efter et lydhegn der er udformet som et raftehegn. Jeg tænker at det valg ligner et naturligt og rustikt havehegn, som matcher rigtig godt til vores stil med en have i landidyl. Et lydhegn bliver leveret i en god højde således at vi slipper for panoramaudsigten til vejen. På samme tid ser raftehegnet godt ud med sit trælook. Mig og døtrene bli’r imponeret af vores nye havehegn. Jeg glæder mig vildt.