Jævnet glas på smartphonen – lige snart må jeg se at erhverve skærmbeskyttelse i panserglas til iphone

Så tilstødte ulykken igen. Moi plus Søs skulle kun lige tagge et styk billede af os sammen på bussen på vej hjem fra påskefrokost ved Christoffer, & i mine usikre hænder ryger selvfølgelig mobilen (der var uden skærmbeskyttelse [pavoscreen.dk/om-pavoscreen-skaermbeskyttelse] i panzerglass [pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass]). dropper jeg ik blot min iphone. Nææh nej mobilen havnede på noget spidst skærmen lige ned. Vi hikstede samtidig. Undertegnede tog min iphone. Nææh iphone op & frontglasset var simpelthen smadret, for min mobil ikk’ havde skærmbeskyttelse på. Var I klar over, at du har mulighed for at få sejt skærmbeskyttelse i panzerglass/panserglas til iphone [pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone]? Ps staveplade mangler til panzerglass/panserglas til iphone? Det troede lille jeg ik, at jeg kunne gøre, meen jeg erhverver mig nu skærmbeskyttelse i panserglas til iphone. smartphonen kommer med pakkeposten lørdag.

Cool mig fandt og anskaffede min iPhone på en en homepage der tilbyder håndfast pazerglass som er velegnet som skærmbeskyttelse. Undertegnede anede bestemt ikk, at man kan få panserglas til iphone. Skærmbeskyttelsen skulle være 100 % usynligt og fint & endvidere kan den skærmbeskyttelse i panzerglass sikre, at jeg nemt kan opholde min smarte smartphone i lomme med med ting der ridser og slippe for et grimt case til at beskytte.

Jeg ku’ desuden have researchet lidt på muligheden for at istandsætte smartphonen, men jeg foretrækker at anskaffe et styks ny panserglas iphone, fordi den seneste mobil jeg besad var kun en iphone 3 (helt uden skærmbeskyttelse). Så et stk splinterny telefon og panserglas til iphone nok være en virkelig fornuftig investering, når undertegnede om et par måneder drager til Utrecht at tage et semester hvor jeg foretrækker at kunne være en del af det hele på en ny telefon beskyttet med panzerglass skærmbeskyttelse.

Så jeg er absolut glad for den anskaffelse af skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas til iphone mobilen.