Jeg dater nu med et stk sød nørd inden for fiskeri – og som følge af det ved jeg idag lidt af hvert om fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej

Undertegnede fik hvilket I læsere måske måske ikke er bekendte med, et styk dugfrisk filejs. Og lige så kærlig og opmærksom manden er, præcis så himmelhenrykt er manden over fiskeri & dermed også fiskestænger - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskestaenger, , fiskegrej - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej, og fiskehjul - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskehjul, . For kun et par måneder siden vidste jeg ikke en pind vedr fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger, men nu hvor manden og mig har været på to-tre stævnemøder, hvor jeg spurgte ind til hans interesse og mandens liv, hvor han skildrede hans fiske-interesse, så kender jeg idag en smule til sådan noget fiskeri-halløj & dermed også fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej.

Jeg kan rigtig godt li’ ham, og undertegnede kunne nemt se manden og mig leve på samme matrikel en gang ude om nogle måneder. Og dog. Så kommer pertentlige jeg leve sammen med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Kan jeg bo med det. Mor her ved dog ik’, hvordan han gemmer hans med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul. Hvor putter jeg lige fiskestænger & diverse fiskegrej på en diskret måde? Forhåbentligt er fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej den slags der har sin plads i i mit kælderrum.

Kan kan lyde som et dødkedeligt stævnemøde, når vi skvadrede om fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Men manden er ovenud jublende glad og til alt held tillige temmelig munter, og som følge af det kunne han sandelig nogle fiskehistorier, hvor karlen har været ude med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej og kommet ud for alt muligt. Jeg havde sørme ikke forventet, at genfortællinger omkring fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul fik undertegnede til at være ved at tisse i bukserne af grin? Det kan så være €t styk råd til fyrene. Hvis I opleves munter, så skal i nok kunne komme afsted med ævl om fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og fritidshobbyer som modelfly, fiskeri eller måske biler.

Og 3. date? Den bli’r klart nok en fisketur hvor mig & manden sandelig tager ud med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej og fuld oppakning og madpakke