Jeg er fantastisk henrykt for min virksomheds lønservice

Når man er ejerinde af ens eget forretningsforetagende, er det særdeles nødvendigt at sikre sig god lønservice. Jeg har lige begyndt med eget forretnigsselskab som har flere ansatte. Jeg har heldigvis en kontrakt med en super forretningspartner. Det her er flinke og dygtige forretningsfolk der yder lønservice, og derudover håndterer forvaltning af lønninger, tidsregistrering, projekter, job foruden vores medarbejdere. På enhver given dag er det dygtige og glade personer, der varetager min virksomheds lønservice samt de øvrige funktioner.

Foruden at fikse firmaets lønservice, ordner vores partner også det hele, som omhandler tid. Det vil nærmere bestemt sige, at de optegner alle ting når det gælder komme-gå-fravær, flextid, overtid, lønforhandlinger samt bemandingsplanlægning. Vi har dog stadig i størst grad brug for bare ordinær lønservice, da jeg egentlig kun råder over fire ansatte. Men når mit firma er endt med at være stort, er det i den grad mega smart, at den individuelle medarbejder selv kan logge sig ind i netværket og herfra notere fraværsdage foruden overskue løn, ferie/fridage og meget andet. Derfor er jeg gennemgribende tilfreds med vores samarbejdspartner i forbindelse med lønservice, eftersom vi øjner enorme muligheder både pt. og fremover.

Den tid, vi har brugt dem, føler jeg mig uden tøven lykkelig for valget, og det på trods af, at firmaet og jeg alene har brugt det her lønfirma i et mindre tidsinterval. Jeg kan blot sanse, at præcis her er der tale om lønservice med mega høj kaliber. Vi behøver slet ikke bekymre os om de slidsomme, organisatoriske opgaver udføres. Støder vi ind i enkelte aspekter, vi er i tvivl om, da giver de os i tillæg til lønservice dertil en super god briefing.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>