Jeg har været glad for Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn

Har du lyst til starte på en Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense?

Måske har du allerede overvejet, hvad du ønsker at arbejde med. Det kan tænkes, at du går fokus efter et samfundsfagligt studie på et af landets universiteter eller håber på at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog.

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du gør rundt med, er jeg sikker på, at Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense giver dig det bedste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til lærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at jeg bliver optaget.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg ville, dengang jeg blev færdig med skolen. Er du heller ik afklaret?. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver dig et par år til at komme på rette vej. Det giver lige lidt ro på.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Opfyld dine drømme for fremtiden

Afslutter du 10. klasse til juni, og drømmer du om at have en uddannelse med uanede valgmuliger at vælge i mellem? Når du tager din hf midt på Fyn hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, så kan du styre Hf’en til ganske nøjagtigt det studie, som du drømme om optagelse på. Jeg er glad for den beslutning.

Ved siden af den almindelige HF med valgfag på niveau A-C, tilbyder de på Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn desuden målrettede linjer: Sproglig Hf, pædagoglinjen, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyet til at forberede dig til din drømmeuddannelse.

Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn har adgangskrav

Har du lyst til at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du opfylde en hel række adgangskrav. Er du gået ud af 10. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så tester dine faglige og personlige kompetencer.

Går du ud af 9. klasse til forår, skal dine lærere vurdere, om du er klar til at gennemføre en HF eksamen. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på HF-en hos Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn. Det skulle jeg, men det er egentlig ikke så slemt, som det lyder.

Det er prøven værd at få en plads på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus