Jeg kunne meget godt tænke mig at undgå en reparation af iPad plus iPhone

Kunne du godt tænke dig en fremragende reparation af iPhone? Det er normalt, at man prøver at undgå reparation af iPhone og iPad nogensinde. Jeg er nemlig klar over, at reparation af iPad & iPhone sagtens kan blive dyrt. Men skulle det ske, at en iPhone holder op med at vibrere, og telefonen en dag får sort skærm, så behøver den nu-og-her reparation.

Jeg skal aftale med mig selv, at jeg simpelthen er god ved min iPhone. Dette gør sig også gældende for min iPad, og derfor vil jeg investere i et beskyttende cover, som kan sættes på den. Måske kan jeg så undgå en reparation af iPhone foruden iPad. Som oftest er jeg rimelig god til at passe på mine ejendele, og det vil jeg ligeledes være med min iPhone samt iPad, men jeg kan jo godt være uheldig, og så er det jo beroligende at være klar over, at man kan aflevere den til reparation og modtage korrekt reparation af iPhone samt iPad.

Jeg er meget henrykt for min iPad & iPhone, og det er nok derfor, at jeg nu og da bliver bange for, om jeg en dag i fremtiden kommer til at skade dem. Som følge deraf overvejer jeg, hvad jeg skal gøre, såfremt min iPhone eller iPad går i stykker en dag. Den dag, det går galt, er jeg nødt til at få ordnet en reparation af iPhone eller iPad straks, og så kan den måske komme til at virke igen. Det er sindssygt, at man har mulighed for at få foretaget reparation af iPhone samt iPad, hvis jeg taber en af delene og displayet krakelerer. Det præcis samme hvis der vil være enkelte af knapperne, der akut holder op med at være brugbare.