Jeg mangler speciallæge klinik Middelfart

Speciallæge klinik Middelfart

Undertegnede har bosat mig i Nørre Aaby og skal hermed have ny speciallæge. Jeg leder efter en speciallægeklinik i omegnen af Middelfart og har hermed søgt på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart”. Jeg har fundet flere interessante læger i søgningen, ligesom jeg har søgt efter klinik i telefonbogen. Her har jeg fundet Niels Lunde Fyn og 2 øvrige gynækologer med klinik i mit område.

Jeg googler på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at undersøge, om jeg samtidig kan finde et styk dygtig gynækolog klinik til min ældste pige. Susanne har før haft tegn på celleforandringer og var derfor igennem et keglesnit, som bekymrede hende. Hun er nervøs for hvis hun skal opleve det en gang til, og derfor ønsker hun at blive podet jævnligt hos en gynækolog. Og hun lever også her i Nørre Aaby. Så hvis jeg finder en god gynækolog klinik Middelfart kan vi begge benytte stedet. Måske bliver det Niels Lunde Fyn praxisen eller et en anden speciallægeklinik i området, som jeg har fundet frem til. Valget involverer en del rundringning og lidt sammenligning af deres tilbud og sådan noget som hvornår de har åbent og telefontider.

Jeg søger selv at blive knyttet til en god og dygtig speciallæge klinik Middelfart, som følge af, at jeg mærker en del irritationer ved overgangsalderen og lider af svedeture, der gør, at mit inderste lag tøj ofte er gennemvådt. De symptomer vil jeg gerne få en gynækolog som fx Niels Lunde Fyn eller tilsvarende til at tjekke. Det kan være, at jeg kan komme i virkende medicin, der stopper svedeturene.