Jeg og min fyr skal have mere erotik i vores forhold

Jeg og min fyr vil gerne have erotik ind i forholdet, så vi har kigget i en shop med sexlegetøj » http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html, sammen for at finde nogle forskellige ting, fx en ny dildo » http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html,, som skal hjælpe os med at få det gode sexliv tilbage. Sjældent er det, vi har sex, og såfremt vi omsider har sex, så er det lidt kedeligt, så nu vil vi forsøge at anvende noget sexlegetøj for at få lysten til sex igen. Det sexlegetøj, som vi ejede før, var ikke andet end en dildo, som ikke en gang fungerede længere. Min fyr har haft meget travlt på arbejdet, så vores sexliv er ikke det samme mere, på trods af han elsker erotik. Faktisk har han altid, så vidt jeg husker, været begejstret for forspil, og han synes godt om at se mig stimulere mig selv ved brug af en dildo, før vi skal have sex sammen.

Min fyr og mig var inde i shoppen, der havde sexlegetøj plus anden erotik her i onsdags, og der købte vi adskillige divergerende ting. Vi anskaffede os ting til mig, som for eksempel en dildo, & ting til ham, foruden noget, vi begge vil nyde. Rigtig sexet var det at se på sexlegetøj med kæresten, og vi fik egentlig helt lyst til at tage hjem for at have sex sammen med det samme…

Og vil I vide noget? Det var præcis dét, vi gjorde!