Kaffeautomaten på jobbet

Den koffein, som er i kaffe gør, at jeg bliver ved med at være frisk, men jeg er virkelig også glad for smagen i en skøn kop kaffe. Når jeg er ankommet på job, er det jeg starter med at gøre at løbe hen til kaffeautomaten for at lave en god kop kaffe. Vi har haft flere kaffeautomater igennem tiden, men de har ikke alle været lige gode. Jeg slubrer to til tre kopper, hver gang jeg er på job, men imens jeg er derhjemme, har jeg ikke tiden til det. Mit job befinder sig i et bureau, og der sidder jeg foran en computerskærm hele dagen lang. Jeg kan godt lide jobbet, men idet jeg tager hjem derfra, skal jeg faktisk hjem til mit andet arbejde – mine tre børn. Jeg er bosat i et nydeligt hjem sammen med min husbond og vores 3 smukke børn på 3, 5 og 9 år. Jeg elsker min familie helt op til månen, dog er det svært at passe både job samt ungerne. Derudover sover jeg ikke så godt når det er nat, fordi den mindste søn græder meget, det betyder, at jeg må stå op og så få ham til falde i søvn. Dette gør, at jeg for det meste er sløv når jeg er på arbejdet, men til alt held har vi en kaffeautomat (http://www.kaffemoellen.dk/kaffeautomater.aspx), hvilken jeg ikke kan undvære.

Arbejdets nye kaffeautomat er den bedste af dem alle sammen, og dermed vil jeg så erkende, at en velsmagende kop kaffe altså kun bliver lavet fra en god kaffeautomat som den, vi benytter nu. Nu tænker jeg på at få sådan en kaffeautomat, vi har henne på mit arbejde.