Karnevalskostume – tanker om karneval i aalborg iført imponerende karnevalskostumer

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Jeg & veninderne med lækre, smukke karnevalskostumer {http://dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228/} og derefter udelukkende feste igennem og shake booty til en samba. Jeg har mødt en pige, som skal danse samba i et optog til karneval i Aalborg i et fint karnevalskostume. Det ku’ være lækkert at komme og møde vores veninde og se, hvor kompetent veninden er efter al hendes træning. Det kunne være en fed tur.

Festglade mig drømmer om at drage til karneval i Aalborg klædt i karnevalskostume, glimmer og fjer. Undertegnede elsker karnevalskostumer og gang i gaden. Og jeg fik forleden anbefalet, at karneval i Aalborg er en mega festivitas og med mange deltagere. Har I været afsted til karneval i Aalborg iført karnevalskostumer og glimmer? Så må I gerne give mig besked?

De sidste 2 år har festlige mig deltaget i karneval i hovedstaden, men jeg har hørt, at karneval i Aalborg er federe. Og det har sgu fra tid til anden været ganske trist i Kbh, hvor kun børnene og de dansende har karnevalskostume på. Så jeg går efter at tage af sted til karneval i Aalborg klædt i fjer, glitter og karnevalskostume. Den bedste fest ever.