Kom til mig, hvis du ej kan beslutte dig, omkring I burde købe en plastdør eller udendørs foldedøre…

Jeg er den heldige ejer af min egen forretning. I al den tid jeg er i stand til at mindes, har det selvstændige liv været en hyppig fantasi for mig! Det har til hver en tid været et ønske at være virksomhedsejer. Jeg har været offer for en følelseskold opvækst, og jeg er af den mening, muligvis, at dét er derfor, at jeg kan karakteriseres ved et absurd stort krav til at være selvstændig. Der fandtes ingen kære far til at forberede mig på hverdagens vanskeligheder. Gesjæften forsøger at sælge forskellige dimse-dutter til det funktionelle hjem, bl.a. et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre - www.win-door.dk/win-door-info/foldedoere.htm – til en terrasseoverdækning - www.win-door.dk/win-door-info/terrasseoverdaekning.htm – , et pvc vindue samt en plastdør - www.win-door.dk/win-door-info/plastdoere.htm – til, hvor den er behøvet. Branchen, jeg er i, er hensynsløs, og derfor er der slåskamp om de potentielle kunder, men jeg har lige siden jeg var et lille barn været en, som kæmper!

I det tilfælde en kunde besøger forretningen & efterspørger et nyt plastvindue, en bestemt type solarlux, en køn vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en flot plastdør, er jeg parat med min imødekommende vejledning. Jeg har interesse i, at et ophold i min gesjæft skal være en fortrinlig oplevelse. Uden tvivl går jeg også op i, at mine kunder rent faktisk spenderer penge på det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, der alle er en del af mit udvalg. Men som det mest essentielle eftertragter jeg et forhold til mine kunder. Jeg anerkender, at det hyppigt danner fundamentet for, at virksomheden styres med fortjeneste. Jeg lever for min forretning, og for at iværksætter, & bevise for alle dem, der ikke troede på mig, at jeg er god nok. Ligeledes ønsker jeg, at hjælpe køberne med at vælge det helt formfuldendte plastvindue & solarlux, & indrette sig med den vinterhave, de i lang tid har ønsket sig, det pæneste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der opfylder alle deres drømme. Jeg holder af at hjælpe folk, muligvis skyldes det, at jeg som konsekvens af min opvækst er bevidst om, hvor altafgørende det er, at vi alle er hjælpsom overfor andre personer!