Kostumer: Er du inviteret til temafest så husk et fedt kostume

Mine veninder og jeg elsker at klæde os ud. Det er lige som om, at jeg får endnu mere selvtillid, når jeg iklæder mig et kostume og er den gode eller onde fe, zoombie eller pirat. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min mor arbejder som pædagog og har tit et sjovere kostume end vuggestuebørnene, når der er udklædningsfest på hendes arbejde. Og min far fungerer som vores alle sammens julemand med skæg og det hele.

Skal det være nemt og hurtigt går vi online og finder fulde kostumer [http://dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39/], hvilket overraskende nok kan være billigere end at få tøj i H&M. Ind imellem køber jeg kun en paryk eller accessory (åååh staveplade) og opsnuser bagefter det øvrige i mit eget klædeskab eller i genneren. Jeg var engang udklædt som sørøver med min lillesøsters spraglede tørklæde, en gammel hvid skjorte fra genbrug, mine egne sorte bukser, en flaske rom fra barskabet, min mors støvler – og så en sørøverpistol fra en kostume butik.

Som lille var jeg selvfølgelig udklædt til fastelavn og dengang jeg var 6 år, gik jeg med min prinsessekjole og bare tæer hele til jeg ikke kunne passe kjolen mere. I dag opstøver jeg hver eneste lejlighed og springer i kostumer til halloweenfester, julehygge, tyrolerfest, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må se at få mig nogle arvinger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere klæde-ud-fester.

Den næste fest får 1950-er Mad Men tema. Jeg mangler kun en paryk til at dække over mit ikke særlig 50’er agtige hår. Kostume? Dét har jeg skam totalt styr på.