Lidt om at køre til Efterskolernes dag og hilse på nuværende elever

Vil du have et råd til at gå efter den optimale efterskole. Jeg var forinden en hel del kulret vedrørende, valget af efterskole. Heldigvis blev jeg tippet om Efterskolernes Dag , http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag, . Efterskolernes Dag er den dag, hvor efterskolerne har åbent hus, så man kan kigge forbi. Der er en masse at se, men det bliver alle tiders at komme ud og opleve de mange efterskoler og møde lærerne og eleverne.

Godt var det at min mor og mig kørte omkring til Efterskolernes Dag forinden jeg træf den endelige beslutning om valget af min skole. Jeg var meget mere overbevist over, hvilket sted jeg foretræk, da vi kom hjem fra Efterskolernes Dag. Jeg ændrede holdning som følge af Efterskolernes Dag. Det oplevedes mere mere som mig på den skole, som havde været min 2. prioritet.

Efterskolernes Dag er ganske forvirrende. I min familie har vi ikk nogen bil, men vi kunne gudskelov låne min farbrors trætte Nissan, så vi kunne opleve alle tre skoler. Jeg opfangede nu godt, at det var den, jeg ville vælge, dengang vi besøgte efterskole nummer 2 på Efterskolernes Dag.